Лига Европа отново е тук. Най-добрите 32 тима ще си

...
Лига Европа отново е тук. Най-добрите 32 тима ще си
Коментари Харесай

Фаворитите за трофея в Лига Европа - пряко в каналите на bTV Media Group

Лига Европа още веднъж е тук. Най-добрите 32 отбора ще си оспорват място на 1/8-финалите, а каналите на bTV Media Group ще ви покажат пет от най-интересните срещи.

Футболният маратон довечера стартира в 18 ч. с " Астана " - " Спортинг " Лисабон по bTV Action . Начело на казахстанския първенец е българският експерт Станимир Стоилов.

Първата среща е в Астана, а седмица по-късно двата отбора играят на стадион " Жозе Алваладе ". " Астана " и " Спортинг " ще слагат връх за най-отдалечени противници в шампионата Лига Европа.

Веднага по-късно, от 20:00 ч. по bTV Action, шведската сензация " Йостерсунд " посреща кандидатът на трофея " Арсенал ".

Тимът на Арсен Венгер ще се опита да повтори достижението на " Манчестър Юнайтед " от предишния сезон, който се класира непосредствено за Шампионската лига, откакто победи във втория по мощ клубен шампионат. " Арсенал " е на нежеланата шеста позиция във Висшата лига, на 8 точки зад четвъртия " Челси ".

Игровото преимущество е на страната на " артилеристите ", тъй като новият сезон в Швеция стартира при започване на април.

В 20:00 ч. по RING влизащият във форма тим на " Борусия " Дортмунд е хазаин на италианския " Аталанта " . " Жълто-черните " се разделиха с перлата си в нахлуване Пиер-Емерик Обамеянг, само че от травма се завърна капитанът Марко Ройс. Германският отбор е трети в Бундеслигата и към този момент 7 мача не познава усета на провалянето в локалното шампионата.

От 22:05 ч. по bTV Action е " Олимпик " Лион - " Виляреал ", a по същото време по RING " Копенхаген " приема различен изявен любимец за трофея - " Атлетико " Мадрид.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР