Лига Европа навлиза във все по-важна фаза. Днес ще се

...
Лига Европа навлиза във все по-важна фаза. Днес ще се
Коментари Харесай

Лига Европа навлиза във важна фаза - 8 отбора могат да се класират напред още днес

Лига Европа навлиза във все по-важна фаза. Днес ще се изиграят срещите от 4-ия кръг в груповата фаза. Те могат да дефинират ориста в шампионата на много тимове. 8 отбора могат да си обезпечат място на 1/16-финалите още довечера Други пък могат публично да се сбогуват с шампионата.

Положението на българските представители е много тежко. ЦСКА-София ще би трябвало да търси наложителна победа над Йънг Бойс, с цел да резервира теоритични шансове за оставане в конкуренцията. Същото се отнася и за Лудогорец, който обаче ще би трябвало да завоюва против Тотнъм в Лондон, а това ще бъде сериозен героизъм, в случай че се случи.

Иначе осем тима имат късмет още довечера да се класират за елиминациите. Това са Рома, Арсенал, Гранада, Лестър, Лил, Виляреал, Хофенхайм и някой всред Рейнджърс и Бенфика.

Рома ще продължи, в случай че победи ЧФР Клуж и ЦСКА-София не завоюва против Йънг Бойс. Арсенал също ще е сигурен за 1/16 финала, в случай че завоюва против Молде, а даже и тъждество може да е задоволително при избрани условия. Рейнджърс и Бенфика се изправят един против различен в група " D ". Победителят може да си обезпечи продължение, в случай че в това време Лех загуби от Стандард (Лиеж). Гранада ще стигне идната фаза с триумф над Омония (Никозия), само че единствено в случай че в другия мач ПСВ Айндховен загуби от ПАОК. Лестър ще е сигурен за елиминациите, в случай че завоюва против Брага, както и Виляреал, в случай че надиграе Макаби (Тел Авив). Победа или тъждество ще е задоволително на Хофенхайм в мача със Слован (Либерец). Лил също може да се класира, само че би трябвало да победи Милан и в другия мач да чака загуба на Спарта (Прага) от Селтик.

Лига Европа, групова фаза, 4 кръг:

От 19:55 часа:

ЦСКА-СОФИЯ - ЙЪНГ БОЙС

Молде - Арсенал

Брага - Лестър

АЕК (Атина) - Зоря (Луганск)

Спарта (Прага) - Селтик

Лил - Милан

Макаби (ТА) - Виляреал

Карабах - Сиваспор

ЛАСК - Антверп

ЦСКА (Москва) - Фейенорд

Волфсбергер - Динамо (Загреб)

Гент - Цървена звезда

Слован (Либерец) - Хофенхайм

От 22:00 часа:

ЧФР Клуж - Рома

Дъндолк - Рапид (Виена)

Леверкузен - Апоел (Беер Шева)

Ница - Славия (Прага)

Стандард (Лиеж) - Лех (Познан)

Рейнджърс - Бенфика

ПСВ Айндховен - ПАОК

Гранада - Омония (Никозия)

Наполи - Риека

АЗ Алкмаар - Реал Сосиедад

ТОТНЪМ - ЛУДОГОРЕЦ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР