Lidl удължава сезона на подаръците с новия Купон+ в своето

...
Lidl удължава сезона на подаръците с новия Купон+ в своето
Коментари Харесай

Важна новина за всички, които пазаруват в Lidl

Lidl удължава сезона на подаръците с новия Купон+ в своето приложение Lidl Plus. От 03.01. до 30.01.2022 година всички консуматори на приложението натрупат суми с всяка покупка във веригата, без значение от закупените артикули. В януарската интензивност има четири равнища, като всяко последващо равнище дава опция за още по-атрактивна оферта - определени артикули на стойност 1 стотинка или отстъпки от крайната сума при последващо извършване на покупки.

На първо равнище, при постигане на сума за покупки в размер на общо 60 лева, клиентите получават Купон+ в приложението, с който имат опцията да закупят шоколадов мъфин с заряд от Фурната на Lidl или пудинг Milbona на атрактивната цена от 1 стотинка.

Второто равнище се доближава при покупки на стойност общо 120 лева, при което клиентите получават отстъпка от 2 лева при последваща покупка от най-малко 30 лева

При постигане на третото равнище и сума за покупки в размер на общо 160 лева потребителите на Lidl Plus получават един Купон+ за багета с чесън, багета с билки или хрупкави италиански вафлички, които могат да бъдат закупени за единствено 1 ст.

Последното, четвърто равнище се задейства при постигане на сумата от 260 лева и обезпечава на клиентите Купон+ за 5% отстъпка при последваща покупка до 100 лева

Спечелените купони важат до 7 дни, като срокът на годност тече от датата на генериране на купона (датата на генериране е ден 1 от периода на годност на купона) и изтича в края на работния ден на филиалите на Lidl на седмия ден след датата на неговото генериране. Пълните условия на Купон+ могат да бъдат открити на:.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР