Lidl стартира нова, дългосрочна кампания за понижаване на цените на

...
Lidl стартира нова, дългосрочна кампания за понижаване на цените на
Коментари Харесай

Lidl сваля цените с нова акция всяка седмица | Кампанията стартира тази седмица с намаление до 46% на над 70 продукта

Lidl започва нова, дълготрайна акция за намаление на цените на редица артикули в асортимента си. От своя страна, потребителите на приложението ще се възползват и от спомагателна отстъпка за някои от към този момент понижените продукти.

Акцията за още по-изгодно извършване на покупки стартира тази седмица и включва над 70 продукта, понижени с до 46%. На рафтовете в 119-те магазина на веригата в страната могат да бъдат открити ценово понижени млечни артикули като меко сирене чедър, цедено кисело мляко 10% от лично плантация, естествен и плодов скир. Сред другите продукти с по-ниски цени са обичаните на мнозина сладоледи и сладки произведения, алкохолни питиета – бира, вино и ракия, както и разнообразни сокове за дребни и огромни. Всяка седмица Lidl ще афишира нова група продукти с понижение.

Всички клиенти на Lidl, които употребяват мобилното приложение, ще получат спомагателни отстъпки на към този момент понижени продукти. С първата акция от 14 до 20 август приложението ще донесе още 15% понижение на изворна вода Saguaro, ванилов сладолед Ballino, бира Deep и кола Siti.

„ В Lidl се стремим да предлагаме на своите клиенти разнородни и новаторски акции, посредством които да дадем още повече благоприятни условия за преференциално извършване на покупки и по този метод да облекчим бюджета на семействата. Продуктите в акцията са деликатно подбрани, с цел да отговорят най-адекватно на потребностите на нашите клиенти, съобразени и със сезонните привички в потреблението на българина “, разяснява Драгомир Илиев, шеф „ Стоково доставяне и маркетинг “ в Лидл България.

Наред с дейната акция и преференциалните предложения на мобилното приложение, всяка седмица Lidl предлага десетки артикули с високо качество и преференциална „ Lidl цена “ и понижения от 20 до 50%. Така компанията оказва помощ на своите клиенти да усъвършенстват разноските си и да възнамеряват дейно фамилния бюджет.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР