Lidl ще зарадва всички свои клиенти с лятното издание на

...
Lidl ще зарадва всички свои клиенти с лятното издание на
Коментари Харесай

Lidl Plus с горещи оферти през юли

Lidl ще зарадва всички свои клиенти с лятното издание на Купон+ в мобилното си приложение. Познатата механика дава опция на потребителите да натрупат точки при всяко извършване на покупки. При постигане на сума от 70 лева клиентите могат да изберат сред плодова напитка, закуска пица или ободрителен сладолед единствено за 1 ст. При постигане на 120 лева изборът, още веднъж за 1 ст., е сред леден чай или премиум бира. А сумата от 180 лева отключва опцията да прибавите в кошницата сок от портокал или млечен шоколад за 1 ст. Когато клиентите доближат сумата в размер на общо 350 лева, получават ваучър за 5% отстъпка при последваща покупка до 100 лева

Освен, че Lidl Plus е превъзходен метод да пестите, този месец купоните са още повече, тъй като веригата е добавила няколко тематични купона, с които да означи уместно началото на сезона на отпуските. По мотив интернационалния ден на шоколада през днешния ден всички шоколади в Lidl са с -50% отстъпка, при предварителното активиране на купона в приложението. Следващата неделя почитателите на сладоледа могат да честват интернационалния ден на студеното прелъщение с атрактивна отстъпка от цената, още веднъж с авансово активиране на специфичния ваучър в приложението.

Lidl не стопира да надгражда потребителското прекарване и отвън рамките на своите магазини. Затова секция “Партньори” ще направи всекидневието на всеки клиент още по-приятно с многообразие от разнообразни понижения. Сред към този момент познатите оферти можете да откриете аптеки SOpharmacy и Ceiba, за които през целия месец има 20% отстъпка за всички принадлежности на личната марка на аптеката oт серията Essentials и за всички артикули на марката Ducray от серията Kertyol, както и 15% отстъпка за всички артикули на марката Lierac от серията Arkeskin, и за всички артикули на марката Biotrade от серията Atopity. За отпускарските месеци, посредством Lidl Plus се употребява и понижение за зареждане на бензиностанции OMV.

Лятото е и превъзходен миг, в който да подновите застраховката си. С Lidl Plus можете да се възползвате от специфична оферта през юли за разнообразни типове застраховки, в това число туристическа и здравна. Всички, които желаят да прекарат слънчевите дни като обогатяват знанията си, могат самоуверено да заложат на специфичните предложения на езикови учебни заведения “Интелект”, които оферират Немски, Италиански и Английски за деца.

Повече информация за настоящите предложения в приложението и магазините на Lidl можете да откриете на уеб страницата на веригата:
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР