Lidl посреща палитра от немски специалитети с нова кулинарна седмица

...
Lidl посреща палитра от немски специалитети с нова кулинарна седмица
Коментари Харесай

Започва нова кулинарна седмица с немски специалитети в Lidl | Над 30 традиционни за Германия продукта ще зарадват потребителите у нас

Lidl посреща палитра от немски специалитети с нова кулинарна седмица от през днешния ден до 22 октомври. Любителите на интернационалната кухня ще могат да опитат над 30 изкусителни продукта с немски усет и качество, като огромна част от продуктите са напълно нови оферти за клиентите на веригата.

Почитателите на месните деликатеси ще открият известните наденички Братвурст, нарязан леберкез, шварцвалдска шунка, превъзходния деликатес за мазане Метвурст и още доста други висококачествени месни оферти с немски усет.

Всеки с афинитет към млечните артикули може да открие ароматно сирене Тилзит, както и пушено сирене на слайсове в разнообразни вариации. Клиентите на веригата могат да слагат на своята софра и обичайното за Германия ядене Маулташен, което съставлява тестени джобчета с заряд от свинско месо и спанак.

Тематичните седмици в Lidl дават опция на клиентите да се срещнат с обичайни артикули и деликатеси, присъщи за разнообразни страни или район. Сред тях са добре познатите азиатска, френска, италианска, гръцка, мексиканска, американска и други седмици. По този метод потребителите се впускат в едно гастрономично странствуване по света, от уюта и комфорта на личния си дом.

Разнообразието от кулинарни изкушения в Lidl дава опция на всеки да се потопи в културата и обичаите на разнообразни страни и да се допре до тяхната кухня и присъщи усети.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР