Lidl Plus стартира партньорска програма, която предоставя ексклузивни ценови предимства

...
Lidl Plus стартира партньорска програма, която предоставя ексклузивни ценови предимства
Коментари Харесай

Топ 5 отстъпки, които получавате с партньорската програма на Lidl Plus

Lidl Plus започва партньорска стратегия, която дава извънредни ценови преимущества и преференциални предложения за потребителите към този момент и при своите сътрудници. Всяка от фирмите в партньорската стратегия е деликатно подбрана, съгласно упованията и потребностите на клиентите.

Отстъпки за гориво и 10% понижение на определени артикули в OMV

През пролетта клиентите на Lidl Plus ще могат да се възползват от отстъпки до 11 стотинки на литър при покупка на горива в OMV. Освен за горивата, ползвателите на Lidl Plus ще получават допълително и 10% отстъпка на определени артикули и услуги в OMV.

Повече сигурност и отбрана на дома с 52% отстъпка плюс спомагателна отстъпка от 20% с SDI

Застрахователният брокер SDI предлага атрактивна отстъпка при подписване на застраховка " За дома " в интервала от 1 март до 15 май. С нея клиентите на Lidl Plus ще получат понижение до 52% от общоприетата цена и още 20% спомагателна отстъпка. Предвидени са и атрактивни понижения на още застрахователни артикули, още веднъж съобразени с потребностите на фамилията.

Един месец повече помощ в онлайн образованието с уроците в Уча.се

В помощ на учениците, изключително в изискванията на отдалечено образование, потребителите на Lidl Plus ще получат и още един безвъзмезден месец от платформата Уча.се с над 16 хиляди видео урока и теста на понятен език по всички предмети от I до XII клас. За задачата е належащо единствено да се задейства 12-месечен абонамент през месец март или април.

10% понижение от цената на онлайн билетите за Софийската опера и балет

Притежателите на Lidl Plus ще могат да се възползват и от преференциалните оферти на Софийската опера и балет. Всеки консуматор на Lidl Plus може да употребява 10% понижение от цената на билетите при покупка онлайн. " Норма ", " Евгений Онегин " и " Дон Паскуале " са изкушаващите оперни спектакли до края на март. Родителите могат да подарят чудо и на най-малките, избирайки мюзикъл или детски театър, даже и концерт за бебоци.

Спомени вечно с 20% понижение от Pixi Photobooks

Безспорно спомените нямат цена, само че тяхното запечатване може да коства 20% по-малко с приложението Lidl Plus. Партньорство с платформата за фото книги планува няколко интервала на преференциални предложения, подбрани по този начин, че да съответстват с ученическите ваканции, интервала на балове и летни отпуски, първи образователен ден, Коледни празници. Първата промоционална оферта обгръща интервала 5 април - 30 юни и включва 20% отстъпка на фото албуми.

Партньорската стратегия ще продължи да се развива с включването на нови сътрудници напълно съобразени с упованията на клиентите на Lidl. А повече информация за метода на прилагане на топ отстъпките, можете да откриете в секция сътрудници в Lidl Plus или на:

* наличие на Lidl
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР