Lidl Plus, мобилното приложение за лоялни клиенти на Lidl, вече ...

Lidl Plus, мобилното приложение за лоялни клиенти на Lidl, вече

Мобилното приложение Lidl Plus вече е налично в HUAWEI AppGallery

Lidl Plus, мобилното приложение за лоялни клиенти на Lidl, към този момент е налично и в – един от трите най-големи магазина за приложения в международен мащаб. Притежателите на смарт телефони могат да го смъкват изцяло гратис от Huawei AppGallery.

Lidl Plus започва в България през октомври 2020 година и още от първата седмица то стана най-сваляното за страната в App Store и Гугъл Play.
„ Приложението Lidl Plus се утвърди като едно от най-популярните и употребени в България. За екипа на Huawei AppGallery най-важното е да предоставяме първокласно преживяване на нашите консуматори и за задачата не стопираме да обогатяваме портфолиото си с топ местни и световни приложения. Щастливи сме да приветстваме Lidl Plus в Huawei AppGallery ”, показа Невена Петрова, управител бизнес развиване на Huawei Mobile Services за България и Северна Македония.
Магазинът за приложения AppGallery е наличен допълнително от 170 страни и райони, с 530 милиона дейни консуматори месечно в международен мащаб. Там потребителите могат да открият многообразие от световни и местни приложения в 18 категории, в това число навигация и превоз, вести, обществени медии и др.

Източник: kaldata.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg