Lidl бе отличен за най-добър международен ритейлър в България на

...
Lidl бе отличен за най-добър международен ритейлър в България на
Коментари Харесай

Lidl е най-добрият международен ритейлър в България

Lidl бе отличен за най-хубав интернационален ритейлър в България на церемонията Progressive Awards Bulgaria нощес в София. При избора на победител в категория „ Най-добър интернационален ритейлър “ са взети под внимание редица фактори, измежду които реализирани резултати, оценка от сътрудници, преимущества пред съперниците, размер на вложенията и внедрени нововъведения.

Високото самопризнание за Lidl регистрира цялостния бизнес модел на веригата и добавената стойност, която тя има за по-добрия и пълностоен метод на живот на хората. Вече 13 години Лидл България е самобитен мотор на растежа на българския бизнес, работейки интензивно за развиването на FMCG бранша в страната. По последни данни цялостният стопански резултат от активността на компанията възлиза на 1,61 милиарда лв.. А приносът и въздействието на компанията в обществото за последните пет години възлиза на повече от 3 млн. лв..

Progressive Awards имат за цел да отличат сполучливите компании и марки от бързооборотния отрасъл, които задават трендове и способстват година след година за развиването на промишлеността и пазара, както и играят значима роля за развиването на партньорството сред търговците и доставчиците.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР