Лидл България стартира празничния сезон с игра с награди. В

...
Лидл България стартира празничния сезон с игра с награди. В
Коментари Харесай

400 лаптопа ще раздаде Lidl с нова игра в своето мобилно приложение | Активното пазаруване и използване на Lidl Plus отново ще донесе шанс за награди

Лидл България започва празничния сезон с игра с награди. В интервала от 27.11 до 23.12.2023 регистрирането на покупки в приложението Lidl Plus може да донесе подарък на 400 късметлии, а точно 1 от 400 преносимия компютър Huawei MateBook D15.

Ето и разпоредбите: За интервала на играта всяка сканирана покупка с Lidl Plus на стойност най-малко 40 лева носи 1 точка в приложението. Съответно в случай че клиентите сканират в мобилното приложение покупка за 120 лева, това ще им донесе 3 точки, а с покупка за 200 лева те ще завоюват 5 точки. Право да вземат участие в играта имат потребителите, събрали 5 точки. При удостоверение на присъединяване си, те ще бъдат включени във всички седмични тегления на награди.

Наградите се разиграват на инцидентен принцип, като всеки понеделник в продължение на четири седмици се теглят печеливши участници за 100 преносимия компютър.

Късметлиите ще бъдат обявявани на най-късно в петък на съответната седмица. Последните печеливши ще бъдат изтеглени на 28.12.2023 г.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР