Лидл България ще обнови още 25 свои магазина през следващата

...
Лидл България ще обнови още 25 свои магазина през следващата
Коментари Харесай

Лидл България обновява още 25 свои магазина през тази година

Лидл България ще обнови още 25 свои магазина през идната една година. Промените имат за цел да обезпечат по-добро потребителско преживяване за клиентите, като създадат извършването на покупки още по-удобно и елементарно.

По-модерна визия, повече шир и комфорт за клиентите и чиновниците, както и потреблението на най-съвременна техника и съоръжение са главните акценти при реновирането на обектите. Едно от улесненията, да вземем за пример, е извеждането на обичайно мощни стокови категории в предната част на магазина - по този начин, Мениджър Свежест ще посреща клиентите с многообразие от качествени плодове и зеленчуци паралелно с вкусния самун от фурната на Лидл и прясното месо.

За по-лесното насочване в обекта ще способства и внедряването на така наречен идея „ магазин в магазина “, с помощта на която всички продукти от дадена продуктова група ще бъдат обособени на обособена повърхност по избран формат. По този метод клиентите имат опцията да пазарят по-лесно и да не губят време в търсене на артикули, които постоянно пазарят по едно и също време - например козметика и перилни препарати, безалкохолни с алкохолни питиета и вино и други Заедно с обновяването на магазините поетапно започва и замяна на осветлението с LED, което ще докара до възстановяване и на енергийната успеваемост на обектите от веригата.

„ Обновяването на магазинната ни мрежа обезпечава за нашите клиенти опция за още по-лесно, бързо и комфортно извършване на покупки. Благодарение на това и дружно с предлаганото от нас оптимално съответствие качество-цена имаме вяра, че оставаме правилни на упованията на потребителите “, разяснява Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България.

До момента обновените по този метод обекти на веригата са 33, като единствено преди няколко дни отвориха порти реновираните магазин в Равда и Велинград. Очаква се нововъведенията да зарадват потребителите и в още над 10 града в страната, измежду които София, Пловдив, Бургас, Козлодуй, Кърджали, Враца, Велико Търново, Шумен и други Модерната визия, нарасналият комфорт за клиентите и чиновниците, както и енергийната успеваемост остават водещ акцент в цялостната капиталова стратегия на Лидл в България, от която неизменима част си остават и новостроящите се обекти - за тази година най-малко 7 нови магазина ще отворят порти.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР