Лидл България получи две сериозни отличия в петото издание на

...
Лидл България получи две сериозни отличия в петото издание на
Коментари Харесай

Лидл България с две първи награди от конкурса на B2B MEDIA

Лидл България получи две съществени оценки в петото издание на Годишните награди на B2B Media. Инициатива „ Ти и Лидл за по-добър живот “ взе първо място в категория „ Социално-отговорна акция на годината “, а планът „ Lidl Неделя в Музейко “ бе отличен с първа премия в категория „ Социален план “.
„ Тези награди са следващото самопризнание за две от нашите основни начинания – израз на обществено виновната ни политика. Те ни стимулират освен да продължим още по-усилено да работим в тази посока, само че и да търсим все по-иновативни похвати, с които да реализираме по-значими и устойчиви резултати. Отговорността и устойчивото развиване са в основата на бизнес модела на Lidl и по тази причина имаме вяра, че като един от водачите на пазара, ние би трябвало също по този начин да сме и образец във връзка с обществено виновните практики “, разяснява Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България.
Чрез самодейността „ Ти и Лидл за по-добър живот “ компанията поддържа обществено значими планове на цивилен организации в цялата страна и има за цел да оказва помощ на хората в другите райони в страната да водят по-качествен и пълностоен на живот, като финансира планове в следните 4 области: обучение, околна среда, просвета и историческо завещание и деен метод на живот. До момента са осъществени две издания на самодейността, вследствие на които 51 плана в 27 обитаеми места в цялата страната получиха общо финансиране от над 390 000 лева В момента тече подбора на планове, които ще бъдат финансирани в третото издание на самодейността.
„ Lidl Неделя в Музейко “ е взаимна самодейност на Лидл България и детски теоретичен център Музейко, с помощта на която всяка втора неделя от месеца деца и родители посещаваха центъра на символичната цена от 2 лв.. Така „ Lidl Неделя в Музейко “ даде опция необятният свят на науката да бъде още по-достъпен за дребни и огромни. Съвместната самодейност е част от програмата Lidl за твоето дете, която включва серия от интензивности в три съществени области: здравословно и уравновесено хранене, деен метод на живот и обучение и развиване на гениите. Именно в тези три направления са създадени и поредност от събития, които по забавен метод да срещнат децата с изгодите от уравновесеното хранене, дейния метод на живот и да развият техния изобретателен капацитет. След 2 години дейна активност в детския теоретичен център Музейко, самодейността следва да тръгне на обиколка из България, с цел да направи още по-достъпни знанията за децата из цялата страна.
Конкурсът на B2B Media се организира за пета поредна година и цели да отличи най-иновативните компании, най-креативните пространства, както и социално-отговорните акции, употребяващи новаторското мислене за реализиране на значими резултати.
За Лидл България
Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и участва в 30 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 98 магазина в 48 града и близо 2700 чиновници, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни артикули.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР