Лидл България дава възможност на ученици в XI и XII

...
Лидл България дава възможност на ученици в XI и XII
Коментари Харесай

От днес и ученици могат да кандидатстват за работа в Лидл България

Лидл България дава опция на възпитаници в XI и XII клас да стартират своята първа работа през лятото като касиер-продавач практиканти в магазините на веригата в цялата страна.

За шеста поредна година компанията започва своята платена лятна практикантска стратегия. Благодарение на нея младежите могат да подпишат първия си трудов контракт с конкурентно брутно възнаграждение от 450 лева при 6-часов работен ден, от понеделник до петък, и спомагателни 60 лева под формата на ваучери за храна за интервала на цялата процедура. Освен всичко това, те ще добият скъп професионален опит и ще станат част от екипа на водача на търговията на дребно в Европа в продължение на месец и половина, в които ще се организира програмата – от 16 юли до 31 август.

От през днешния ден до 10 юни възпитаници в XI и XII клас в цялата страна могат да аплайват за позицията касиер-продавач практикант, като изпратят CV на [email protected].

„ Практикантската стратегия на Лидл България е част от цялостната ни политика като виновен шеф и уговорката ни да предлагаме най-хубавите благоприятни условия както за студенти и възпитаници, по този начин и за нашите чиновници. Ние постоянно сме насърчавали развиването на младежите и тяхната сполучлива професионална реализация тук в България, по тази причина имаме вяра, че платената ни лятна процедура ще даде опция на учениците да създадат тези първи и извънредно значими крачки в своето сполучливо кариерно развиване “, разяснява Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България.

Всички претенденти би трябвало да имат навършени 18 години, както и да имат интерес в региона на търговията. Практикантите ще видят от вътрешната страна по какъв начин работи една огромна интернационална компания и ще имат опция да почерпят от богатия международен опит и практики на веригата. Те ще научат главните правила в връзката с клиенти, стоковата класификация, асортимента, както и какви са главните процеси и действия във водещата комерсиална верига. Практикантите ще имат и наставник, който ще им помогне да се интегрират в екипа на компанията.

Допълнителна информация за кандидатстването може да намерите на уеб страницата jobs.lidl.bg.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР