Лидия Генева и Янко Кафалиев са имената на печелившите от

...
Лидия Генева и Янко Кафалиев са имената на печелившите от
Коментари Харесай

Вижте печелившите от томболата на район Централен

Лидия Генева и Янко Кафалиев са имената на печелившите от томболата на „ Централен “, които печелят две предложения за двама за специфичната прожекция на кино лентата „ Дъвка за балончета “ и среща с екипа: Станислав Тодоров – Роги, режисьор на кино лентата, Теодора Духовникова и Иван Юруков и техните сътрудници, сценаристи и уредници от София.

Събитието ще се състои три дни след националната премиера - на 11.12.2017 година в кино „ Арена “, Мол Марково Тепе. На срещата с екипа в 20.00 ч. могат да участват всички, които имат интерес да срещнат българските актьори и да се снимат с тях.

Георги Стаменов и екипът му вземат решение да се впуснат в организацията на това събитие, защото смятат, че в „ Централен “ жителите пазят и се гордеят с предишното на града. Въпросите, свързани с 80-те години на предишния век, са определени взаимно с създателя на „ Пловдивски сборник “, Димитър Райчев, който също ще бъде посетител на събитието

„ Годините на 80-те са знак на няколко генерации. Те носят собствен личен дух. Благодаря на екипа на кино лентата, че ще създадат подарък и на град Пловдив с гостуването си. “, разяснява Георги Стаменов.

“Дъвка за балончета”, който излиза по кината на 8 декември напомня най-хубавото от сантименталния род, останал на назад във времето в българското кино през последните десетилетия. Лентата споделя и за децата на 80-те години, които пораснаха с Некерман, сбирките картинки от дъвки и стрелбата с фунийки. Действието се развива редом сред 1988 година и сегашното и наблюдава ориста на четири хлапета.

Лентата работи като “машина на времето”, връща ни към най-щастливите ни години, кара ни да преживеем още веднъж детските мемоари и първата обич.”, изясняват от екипа”.

Зад сюжета на “Дъвка за балончета”, който завоюва премията на “Златна роза” преди броени дни, стоят Теодора Маркова, Георги Иванов, Тео Чепилов и Невена Кертова, основали и сюжетите на известните български сериали – „ Под прикритие”, „ Стъклен дом”, „ Революция Z” и други Режисьор е Станислав Тодоров – Роги, който стои зад едни от най-хубавите модерни български комедии като „ Столичани в повече” и „ Тя и Той”. Зад камерата е Владимир Михайлов – оператор на " Пансион за кучета ", " Лора от заран до вечер " и " Четвъртата власт ".

Филмът „ Дъвка за балончета “ може да бъде гледан от 8-ми декември по кината в цялата
тагове лотария Дъвка за балончета регион Централен Георги Стаменов  Вижте печелившите от томболата на регион  Вижте печелившите от томболата на регион  Вижте печелившите от томболата на регион
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР