Лидия Ганева представи After The Movie - първата песен, на

...
Лидия Ганева представи After The Movie - първата песен, на
Коментари Харесай

Порасналата звезда от Детската Евровизия Лидия Ганева с първа авторска песен „After The Movie”

Лидия Ганева показа " After The Movie " - първата ария, на която млада певица е създател на музиката и текста. Тя стана известна с присъединяване си на Детска Евровизия 2016 в Малта, а от близо две години живее и твори във Финландия.
Лидия споделя за " After The Movie " - първата си авторска комбинация: " Тази ария е една история. Може да е същинска, може да не е, само че е красива. Идеята за текста се получи напълно непринудено - думите пристигнаха напълно естествено и музиката ги последва незабавно. "
Премиерата на песента " After The Movie " е точно на рождения ден на младата певица. Чрез нея тя желае да сложи началото на новия си креативен път.
Официалното аудио на " After The Movie ":

video: https://youtu.be/kaHUnSguxOo

" През лятото следва да заснемем музикалното видео към " After The Movie ". Силно се надявам това да се случи в България, тъй като това е мястото, където се усещам в действителност в свои води. ", показа надарената певица.
Финалните линии на After The Movie слага известният композитор Веселин Ценов, който е направил мастъринга на песента. Той е работил над последната ария на Лидия, която е взаимна с поп изпълнителя Вензи - " Милиони аргументи ".
Лидия постоянно се връща в България, където споделя, че се усеща най-добре. Въпреки, че живота във Финландия ѝ дава опция да се развива доста в музиката, младата певица е безапелационна, че един ден ще се върне, с цел да твори в родината си.
„ Чувството да представиш България на интернационалната музикална сцена е необикновено и един ден ще се веселя още веднъж да се кача на сцената на Евровизия. Артисти като Виктория, която ни показа тази година, ме карат да имам вяра, че българската музика може да бъде на международно равнище. ", споделя Лидия.
През 2020 година Лидия получи специфична покана от Виктория, българският представител на Евровизия 2020 и 2021, която предложи на надарената певица да се причисли към българската делегация и да бъде неин беквокалист на влиятелната музикална конкуренция. Традиционно Евровизия се гледа от близо 200 милиона фенове.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР