Лидия Брайт, на 33 години, разкри, че дъщеря й Лорета

...
Лидия Брайт, на 33 години, разкри, че дъщеря й Лорета
Коментари Харесай

Лидия Брайт напусна „шокирана“, тъй като дъщеря й Лорета беше откарана по спешност в болница на 4-ия си рожден ден, след като претърпя „мъчителен инцидент“

Лидия Брайт, на 33 години, разкри, че щерка й Лорета е била откарана по неотложност в болница поради нея рожден ден, откакто претърпя „ непосилен случай “ (на фотографията с щерка си през септември)

Бившата звезда от TOWIE, която споделя четиригодишно дете с някогашния си другар Лий Кронин, сподели, че се почувства „ изцяло шокиран и прочувствен “ след събитията

Телевизионерът продължи: „ След това се подготвихме за това, което трябваше да бъде празненството за нейния желан рожден ден. Лека игра и скачане на батут с 30 от най-хубавите й другари. Въпреки това, 30 минути след заниманието тя падна на крайници си и писъците бяха ужасяващи.

„ Знаех, че нещо не е наред, тъй като Лорета е едно крепко дете. Взех я, непозната за множеството от гостите, и я закарах по неотложност в болничното заведение. Няколко часа по-късно в А&Е лекарят удостовери, че тя има фрактура на пищяла.

„ Мн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР