Лидерството не е въпрос на формалност, а на естественост. Г-н

...
Лидерството не е въпрос на формалност, а на естественост. Г-н
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: Делян Пеевски се доказа като естествен лидер, който генерира доверие и подкрепа

Лидерството не е въпрос на условност, а на непринуденост. Г-н Делян Пеевски в тази доста комплицирана обстановка се потвърждава като натурален водач, който генерира доверие и поддръжка. Това разяснява водачът на европейските либерали и евродепутат от ДПС/ " Обнови Европа " Илхан Кючюк във връзка водещата роля на Делян Пеевски в постигането на съглашение сред властта и протестиращите миньори, оповестяват от пресцентъра на Движението.

Неслучайно сътрудниците и сътрудниците на господин Пеевски в Народно събрание дефинираха самата негова роля и тази на Движение за права и свободи като основна за стабилността на държавното управление, безапелационен бе Кючюк в изявление за Нова тв.

„ Успяха да намерят компромис, който да удовлетвори миньорите, само че и да извърши изискванията на Брюксел. Явно са съумели след тези дълги диалози с метода, по който го направиха - с подписването на меморандума. Това значително дава съображение за това да имаме вяра, че резултатите, които са реализирани, са положителни и ще работят в полза на жителите ", сподели още Илхан Кючюк.

България би трябвало да притегли Румъния на своя страна по отношение на договарянията за Шенген, даде евродепутатът формулата за влизането ни в Шенгенското пространство. Според него тази страна прави опити да има лична позиция и това не е загадка.

На въпрос какви са възможностите ни през декември да влезем в Шенгенското пространство, той съобщи: " Трябва да работим до последния миг, няма да получим бонуси и дарове, в случай че не си сложим ясна цел ".

Кючюк разяснява и анулираната среща сред премиера Денков с канцлера на Австрия Карл Нахамер.

„ Не ми е ясно за какво срещата се е отменила, уповавам се това да не е политическа или дипломатическа болест. Изключително значимо е България да притегли Австрия на своя страна в диалога по защита на външните граници ”, изясни Илхан Кючюк.

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР