Лидерският десант в Пловдив продължава с две знакови визити в

...
Лидерският десант в Пловдив продължава с две знакови визити в
Коментари Харесай

Лидерски десант в Пловдив: Корнелия Нинова идва утре, чака с...

Лидерският десант в Пловдив продължава с две знакови визити в сряда и четвъртък. Утре под тепетата идва Корнелия Нинова, която ще показа персонално кандидат-депутатите от Българска социалистическа партия за Пловдив-град и Пловдив-област. Срещата ще стартира в 12 часа в залата на Историческия музей на площад " Съединение ". Днес повече от всеки път ни би трябвало да бъдем обединени и по тази причина мястото за старта на акцията е знакова, настояват социалистите. Нинова ще направи следващ опит да активизира редиците в Пловдив, където градският партиен актив от дълго време води борба с " Позитано " 20. Заради противопостaвянето локалната организация даже отхвърли да прави номинации за депутати и листата за Пловдив бе подредена служебно от Националния съвет на партията. Корнелия Нинова този път се отхвърли да бъде лидер в Пловдив и даде това право на проф. Иво Христов.

В четвъртък в Пловдив ще е и първата предизборна демонстрация на Слави Трифонов, откогато шоуменът е и политик. Лидерът на " ИТН " ще се срещне със студенти.

Припомняме, че предходната седмица Христо Иванов започва от Пловдив акцията на " Демократична България ", а през днешния ден в града е водачът на КОД Петър Москов, който ще даде конференция с сътрудниците си от Български земеделски народен съюз и БДФ.

Все още не е ясно, дали Бойко Борисов, който е лидер на листата на ГЕРБ в Пловдив, възнамерява посещаване под тепетата в границите на предизoбраната акция
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР