“Лидерската сееща между ГЕРБ, ПП-ДБ и ротационните премиер и вицепремиер

...
“Лидерската сееща между ГЕРБ, ПП-ДБ и ротационните премиер и вицепремиер
Коментари Харесай

Нинова: Треторазрядната постановка на ГЕРБ и ПП-ДБ започва да омръзва

“Лидерската сееща сред ГЕРБ, ПП-ДБ и ротационните министър председател и вицепремиер са два часа диалози за съдружно съглашение, а най-после стигнаха до решение да се видят. Резултат няма, съдружно съглашение няма, управническа стратегия няма. Днес Борисов разгласи, че тази среща е срамна и безплодна, и след час се събраха да трансформират Конституцията. Тази треторазрядна режисура стартира да омръзва ”, това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи кореспондент на БГНЕС.


“Истината лъсна през днешния ден, когато не се включи в дневния ред на Народно събрание гледането на имунитета на Борисов. Могат да се карат обществено по всички въпроси, само че няма да позволен против Борисов да има обективен развой ”, сподели още тя.

Относно измененията в Конституцията и бъдещата работна група, инициирана от ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи, Нинова акцентира, че когато бъде импортиран план в Конституционната комисия, там представители на Българска социалистическа партия ще създадат оферти. “До тогава няма да участваме в никакъв тип диалози ”, сподели още Корнелия Нинова.

Относно сагата с “Възраждане ”, Нинова напомни позицията си, че партията има екстремистки и крайни позиции. “Абсолютно неприемливо е една партия да афишира и да пречи на свободно определен депутат да излиза и да приказва на трибуната. Ние сме свободна страна, тук пък е центърът на парламентарната република ”, сподели още Нинова.

“Ако открият отначало процедурата по желание на членове в конституционната комисия, ние ще участваме и ще предложим претенденти ”, сподели още водачът на Българска социалистическа партия. Относно бюджета на Василев Нинова още веднъж напомни, че няма да го поддържа, а Българска социалистическа партия ще гласоподава “против ” на първо четене в пленарна зала, а сред първо и второ ще направи оферти за промени./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР