Лидерката не предложи ново Изпълнително бюроПодкрепата на БСП е нежеланаКурс

...
Лидерката не предложи ново Изпълнително бюроПодкрепата на БСП е нежеланаКурс
Коментари Харесай

Нинова пое курс към еднолично управление на БСП

Лидерката не предложи ново Изпълнително бюро
Подкрепата на Българска социалистическа партия е нежелана

Курс към еднолично ръководство на Българска социалистическа партия пое лидерката на партията Корнелия Нинова, разясняват дългогодишни членове на столетницата. Въпреки обещанието си на съботния пленум да бъде препоръчано ново Изпълнително бюро Нинова не поискала да разяснява тематиката, както и да предложи нов състав на бюрото. Обяснявала пред най-тесния кръг от доближени, че няма проблем бюрото в оставка да продължи работа.
Иначе, пленумът стартира с провокация към лидерката, която макар съкрушителната загуба на Българска социалистическа партия отхвърли да подаде оставка.

Преди началото на пленума пред централата на „ Позитано”20 се появи бус с надпис Съюз на демократичните сили, от който звучаха песни от зората на демокрацията. Надписът върху буса гласеше „ Корнелия, Съюз на демократичните сили е с теб до победата”.

Членове на Националния съвет обясниха, че гласуваната поддръжка за втори мандат на президентската двойка Румен Радев-Илияна Йотова е прекомерно закъсняла. А възможна поддръжка за кабинет на „ Има подобен народ” е повече от неуместна. И освен поради това, че партията на Слави избута Българска социалистическа партия на трето място, само че и тъй като поддръжката на Българска социалистическа партия е нежелана.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР