Лидерката на БСП Корнелия Нинова написа гневен пост в личния

...
Лидерката на БСП Корнелия Нинова написа гневен пост в личния
Коментари Харесай

Нинова негодува: Преживях потопа в Мизия! Докога?

Лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова написа ядосан пост в персоналния си фейсбук профил. Той бе предизвикан поради изобилните дъждове, наводнили Мизия и други обитаеми места.

БЛИЦ напомня, че ситуацията във Врачанско бе страшна, а три общини оповестиха бедствено състояние .

Ето какво написа Нинова във връзка усложнената конюнктура:

„ Докога? Мизия и други обитаеми места още веднъж са под вода. Преживях потопа в Мизия преди 4 години дружно с моите съграждани.

Спомням си цинизма на Ивелина Василева-министър от ГЕРБ тогава: „ Свиквайте, поради измененията в климата, ще е по този начин “.

Как се привиква със страха при всеки по-силен дъжд, че ще те залее вълна, по какъв начин се привиква с обстоятелството, че с двеста лв. пенсия би трябвало да градиш дом изначало?

И с безхаберието, некадърността на държавното управление и далаверите му с Напоителни системи и концесии на язовири ли да привикваме?

Не, няма да привикваме.

Ще ви държим сметка на всички от всевъзможни партии, които разрешихте да се изсекат горите, които нарязах те за скрап напоителни системи, които раздадохте язовирите за печалбарство и ви подсигурявам, че ще понесете отговорност за погубените домове и унищожения живот на стотици българи “.

Лидерката на Българска социалистическа партия разгласява и страховити фотоси от вредите, които потопът е нанесъл.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР