Лидерите започнаха деня си със семейна снимка“ под внушителния купол

...
Лидерите започнаха деня си със семейна снимка“ под внушителния купол
Коментари Харесай

COP28 изглежда като център на вселената, но ще промени ли наистина света?

Лидерите започнаха деня си със „ фамилна фотография “ под внушителния купол на мястото на конференцията Expo City в Дубай.

Малка група публицисти бяха заключени в затвор с висока степен на сигурност, с цел да бъдат снимани да минават около тях.

Нещата станаха необичайно тихи, до момента в който нормално COP е шумна блъсканица на хора от съвсем 200 страни. И въпреки всичко има нещо ненадейно поразително, защото виждате, че тези големи имена също са просто хора.

На няколко други форума сте на крачка от десетки водачи - в това число Риши Сунак, краля, бразилския президент Лула, френския Президентът Еманюел Макрон, всички по едно и също време.

„ Това е като Давос на стероиди “, ми сподели някогашен министър от кабинета на Обединеното кралство тук, имайки поради годишната среща на Световния стопански конгрес през януари.

Слънцето печеше, напомняйки за жегата, която служащите мигранти изтезават тук, в Персийския залив, и за обстоятелството, че хората мигрират, тъй като изменението на климата прави личните и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР