Лидерите се готвят да се изправят пред неспокойни води през

...
Лидерите се готвят да се изправят пред неспокойни води през
Коментари Харесай

Непринудени грешки, които могат да бъдат избегнати

Лидерите се готвят да се изправят пред неспокойни води през 2024 година Някои изпълнителни шефове ще видят опция в хаоса, само че за жалост доста от тях няма да го създадат. Техните пропуски евентуално няма да се дължат на някакъв фактор отвън техния надзор. Те ще пристигна от вътрешната страна. Те ще създадат непринудени неточности, които могат да бъдат избегнати.

Спукването на дотком балона, събитията от 11 септември 2001 година, световната финансова рецесия от 2008 година и най-скоро пандемията от COVID-19. Всеки преломен миг принуди изпълнителните шефове да вземат решения в трагично изменен ситуационен подтекст, от време на време удивително бързо.

С наближаването на 2024 година доста евентуални инфлексни точки, които съставляват опасност за днешните лица,. Лихвите остават високи, което задушава продажбите на къщи, коли и потребителски артикули. Глобалния стопански напредък е под напън. Две войни с световно значение бушуват, а трета гореща точка може да пламне около Южнокитайско море. Глобалните вериги за доставки, цените на горивата и силата на щатския $ ще бъдат под напън да се трансформират - може би малко, може би доста.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР