Лидерите от Г-7 ще споделят информация помежду си и ще

...
Лидерите от Г-7 ще споделят информация помежду си и ще
Коментари Харесай

Страните от Г-7 ще се борят заедно с изборните вмешателства

Лидерите от Г-7 ще споделят информация между тях и ще работят с интернет снабдители и обществени мрежи за разстройване на външна интервенция в избори в страните им, се споделя в проектодокумент на срещата на върха на групата в Канада, представен от „ Ройтерс”.

Освен това Съединени американски щати, Канада, Япония, Франция, Германия, Англия и Италия ще обезпечат бистрота на финансирането на политическите си партии и на политическите реклами, изключително в предизборни акции.

В текста наподобява се имат поради изказванията на Съединени американски щати и някои страни от Европейски Съюз, че Русия се е намесвала в техни избори. Москва отхвърля да е правила това.
Доналд Тръмп: Да върнем Русия в Г-7 Има възможност срещата на върха на най-развитите стопански системи да не приключи с обща декларация
" Чуждестранни лица се пробват да подкопаят нашите демократични страни и институции, изборния ни развой, суверенитета ни и сигурността ни. Тези нездравословни, разнородни и непрекъснато изменящи се тактики са сериозна стратегическа опасност, против която се ангажираме да се надигнем дружно и да работим и с други държавни управления, които споделят нашите демократични полезности ", се споделя в плана на взаимния документ.

Той се появи единствено ден, откакто американският президент Доналд Тръмп си навлече гнева на най-близките си съдружници с коментар, че Русия би трябвало да бъде върната в групата на най-развитите стопански системи. Неговото избиране и възможното присъединяване на Русия в процеса на дискредитиране на съперниците му се проверява.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР