Лидерите от Г-20 са постигнали споразумение по проект за финално

...
Лидерите от Г-20 са постигнали споразумение по проект за финално
Коментари Харесай

Лидерите от Г-20 се споразумяха за проект на финално комюнике

Лидерите от Г-20 са постигнали съглашение по план за финално официално съобщение на срещата им в Буенос Айрес, който включва ангажимент за "основан на правила интернационален ред ", съобщи ДПА.

Текстът включва още обещания за заемане с казуса с източниците на бежански потоци и за реформиране на Световната комерсиална организация. Според източници на ДПА договарящите са постигнали компромисни формулировки за превъзмогване на различията по значими тематики като търговията, климатичните промени и имиграцията.

Страните от Г-20, които са подписали Парижкото съглашение за климата, дават обещание да продължат да се борят с климатичните промени и по едно и също време с това да предизвикват устойчивото развития и икономическия напредък, съобщи Ройтерс, цитирайки проектодекларацията.

Съединени американски щати са удостоверили решението си да се отдръпват от Парижкото съглашение за климата и да употребяват всички енергийни източници и технологии, като с по едно и също време с това са дали обещание да пазят околната среда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР