Лидерите на Воля и НФСБ - Веселин Марешки и Валери

...
Лидерите на Воля и НФСБ - Веселин Марешки и Валери
Коментари Харесай

Марешки и Симеонов регистрираха Патриотична коалиция Воля- НФСБ, искат да са трети в НС

Лидерите на " Воля " и НФСБ - Веселин Марешки и Валери Симеонов внесоха в ЦИК документи за регистрация на " Патриотична коалиция " Воля " - НФСБ ", с която през вчерашния ден оповестиха, че ще се явят дружно на парламентарните избори на 4 април.

Това стана най-новата политическа групировка, която ще се бори за място в 45-то Народното събрание, откакто Вътрешна македонска революционна организация пожела да се яви независимо на вота и по този начин обединението с НФСБ - " Обединени патриоти " се разпадна.

" Патриотична коалиция " Воля " -НФСБ " се стреми да бъде най-малко трета политическа мощ на парламентарните избори. С нашата мощна обществена и икономическа платформа ще притеглим още почитатели. Така че чакам да бъдем освен новината, а и изненадата на тези избори ", съобщи Марешки при внасянето на документите, подкрепени с 4200, от общо събрани 10 000.

Относно вероятно ръководство с Българска социалистическа партия Симеонов разяснява, че първо би трябвало да изчакат умерено и невъзмутимо какво ще е решението на гласоподавателя, след което ще разискват разновидности за коалиране и ръководство.

На въпрос с кои обединения няма да се коалират, той отговори: " На първо място Движение за права и свободи. Имаме съществени задръжки по отношение на Българска социалистическа партия, само че, отново дублирам, това е въпрос на бъдещи договаряния ".

 Снимка: Булфото

Лидерите на " Воля " и НФСБ обявиха, че обединението им е отворена към всички патриотични обединения, които желаят да се причислят към нея.

" Да, имали сме персонални различия, ние сме остри камъни. Обаче, персоналното няма нищо общо пред националното. Така че, единственото, което ни сплотява, това е не дрязгите, а националният интерес за високи приходи, безвъзмездни медикаменти, мощна стопанска система, битка с монополите ", сподели още Марешки.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР