Лидерите на ВМРО и НФСБ може да не ме харесват

...
Лидерите на ВМРО и НФСБ може да не ме харесват
Коментари Харесай

Сидеров: ВМРО и НФСБ си пишат в стил прелъстена и изоставена ученичка

Лидерите на Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ може да не ме харесват към този момент, само че нещата би трябвало да се вземат решение мъжки, не с писма в жанр прелъстена и изоставена ученичка, която написа на гаджето си. 
 Вътрешна македонска революционна организация отива единствено на евровота, Джамбазки лидер на листа  НФСБ с ултиматум: Симеонов да води листата за евровота на Оперативна програма, другояче отиваме сами на изборите
Това съобщи водачът на Атака Волен Сидеров за протичащото се в дребната управническа коалиция по Нова тв. От моя страна няма никакви знаци и дейности за завършек на тази коалиция. Мога да кажа, че съм бил моторът да се направи през 2016 година, а триумфът й беше, че изместихме Движение за права и свободи и от 3-та политическа мощ в Народното събрание станаха 4–та, изясни Сидеров. 

„ Както и да се явим на изборите трите партии, е значимо да дадем уверения, че управническата стратегия на държавното управление, която сме поели, ще я свършим до дъно. И да не свързваме автоматизирано евроизборите с ръководството ”, добави водачът на „ Атака ”. 

„ Няма никакъв трус, Борисов ще изкара най-сетне един мандат до дъно и ние ще бъдем поръчител за това ”, сподели още Сидеров. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР