Лидерите на шест държави не са поканени днес на изпращането

...
Лидерите на шест държави не са поканени днес на изпращането
Коментари Харесай

Владимир Чуков: Процесите в Русия трябва да доведат до резултат, който е много сходен с 1990 г.

„ Лидерите на шест страни не са поканени през днешния ден на изпращането на кралицата на Англия. Русия се оказва в една група със Сирия, с Венецуела, с Афганистан. Но, пък са поканени Северна Корея и Иран. Русия попада в тези страни, които сега „ се радват ” на  невиждана изолираност. Над 500 водачи сега са в Лондон ”. Това разяснява Владимир Чуков, интернационален анализатор, в ефира на предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

 

Експертът каза, че шест месеца след експлоадирането на войната, нещата са към този момент обрисувани. „ Важен е процесът, на който ще бъде обект Русия. Тя би трябвало един път вечно да завърши със своите имперски упоритости.

 

Русия е един доста забавен микс от голям брой цивилизационни часови пояси. Ако в западната част на Русия живеят в края на предишния век, то в Далечния изток живеят още в 18 век. Тоест, един доста забавен цивилизационен микс, който се ръководи от доктрината „ Андропов ”. Той още по времето на Съветския съюз сподели, че тази голяма територия, това са над 16 милиона кв.км, не може да оцелее без напън, без ръководството на силоваците ".

 

„ Ако не е Путин, ще бъде някой различен. Процесите в Русия би трябвало да доведат до един резултат, който е доста подобен с 1990г. Москва сега се ръководи по метод, по който се е управлявало при Екатерина Велика. Става въпрос за това дали Путин ще успее да спре този развой, който се развива вътре в Русия- изолацията.

 

Много зависи оттук нататък, дали Путин ще разбере, че е позволил една стратегическа злополука или не. Според мен той не е в положение да разбере това, което направи. ”, сподели Чуков.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР