Лидерите на Продължаваме промяната (ПП) започнаха своята предизборна обиколка от

...
Лидерите на Продължаваме промяната (ПП) започнаха своята предизборна обиколка от
Коментари Харесай

Лидерите на ПП почнаха предизборната си обиколка от Капитан Андреево

Лидерите на " Продължаваме промяната " (ПП) започнаха своята предизборна обиколка от Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " и пуснаха клип с проявата си във Facebook страницата на партията.

 

Пред медиите приказва съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, зад него бяха - другият съпредседател Асен Василев, Николай Денков, Калина Константинова, Никола Минчев.

Бившият министър председател Кирил Петков разгласи, че разчита на служебния министър на вътрешните работи Иван Демерджиев да удържи контрола на храните на границата.

" Министър Демерджиев даде обещание, че за тези два месеца той ще продължи с контрола и се веселя, че това ще се случи, тъй като това ще е дълга борба. Реално това, което ние обещаваме, е чак когато успеем да създадем законодателната смяна, когато имаме над 121 депутата, които могат да гласоподават за това, тогава ще сме сигурни, че веднъж вечно този вид практики ще спре ", сподели Кирил Петков.

 

Спряхме канала за отровни храни, посочи някогашният вицепремиер Асен Василев. Но уточни, че преди този момент да стане, " ние 15 години сме яли отрова ".

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !     

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР