Лидерите на Продължаваме промяната Кирил Петков и Асен Василев пристигнаха

...
Лидерите на Продължаваме промяната Кирил Петков и Асен Василев пристигнаха
Коментари Харесай

Петков и Василев на спешна среща с Нинова


Лидерите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев дойдоха на незабавна среща на " Позитано " 20 при лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Това заяви ПИК.

Двамата се появили в централата на социалистическата партия незабавно след консултациите на Политическа партия за сформиране на държавно управление при президента Румен Радев.

Засега не е ясно с каква цел е визитата им при Нинова, откакто по-рано през днешния ден пред президента бъдещият министър председател Петков разгласи, че съдружното съглашение е направено и в идващите ден-два се чака то да бъде утвърдено от останалите партии - Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България. Петков още, че ще има четирима вицепремиери, както и две нови министерства - на държавните предприятия и на нововъведения и напредък.

Припомняме, че това не е първи случай, в който двамата водачи на " Продължаваме промяната " отиват на крайници при Корнелия Нинова.



На 25 ноември малко след 23 часа Петков и Василев се появиха на " Позитано " 20 за незабавни диалози с ръководителя на левицата.

Утре Нинова привиква Национален съвет, който да прегледа и одобри съдружното съглашение, както и да дефинира кои министри ще вземат участие в състава на държавното управление, ръководено от Кирил Петков. Според изтекла в медиите информация Нинова ще бъде вицепремиер и министър на новосъздадено министерство на държавните предприятия.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР