Лидерите на Продължаваме промяната Кирил Петков и Асен Василев пристигнаха

...
Лидерите на Продължаваме промяната Кирил Петков и Асен Василев пристигнаха
Коментари Харесай

БОМБА В ПИК: Кирил Петков и Асен Василев на спешна среща с Нинова веднага след консултациите при Радев

Лидерите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев дойдоха на на " Позитано " 20 при лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, видяха фоторепортерите на ПИК.

Двамата се появиха в централата на столетницата незабавно след консултациите за сформиране на държавно управление при президента Румен Радев.

Не е ясно с каква цел е визитата на Кирил и Асен при Нинова, откакто по-рано през днешния ден пред президента бъдещият министър председател разгласи, че съдружното съглашение е направено и в идващите ден-два се чака то да бъде утвърдено от останалите партии - Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България.
свързани новини38113преди 2 часа
Възможно е част от социалистите да не са съгласни с някои точки в съглашението и появяването на Кирил и Асен да е, с цел да се изгладят недоразуменията.

Друга догадка за незабавната среща сред Петков и Василев и да е разпределението на министерства и постове в бъдещото държавно управление на България.

Припомняме, че това не е първи случай, в който двамата водачи на " Продължаваме промяната " отиват на крайници при Корнелия Нинова. Преди дни медията ни снима по какъв начин Петков и Василев дойде на загадка среща с лидерката на Българска социалистическа партия в среднощ.

Тогава се появиха хипотези, че се реди подмолно съставът на държавното управление, само че информациите бяха отречени от политическите водачи. Любопитна е повода за днешната среща сред тримата, откакто безусловно преди минути пред Румен Радев Кирил Петков увери, че всички недоразумения сред четирите партии са изчистени.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!













Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР