Лидерите на ПП Кирил Петков и Асен Василев изоставиха брандирания

...
Лидерите на ПП Кирил Петков и Асен Василев изоставиха брандирания
Коментари Харесай

Вместо по магистралата: Петков и Василев си идват със самолет от Варна

Лидерите на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев изоставиха брандирания партиен рейс и взеха самолета от Варна. Двамата бяха засечени на столичното летище от читатели на Tribune.bg, след изобилен пазар в безмитните магазини.

Дуото към този момент импровизирано започва предизборната си обиколка на страната с визити до морето, Плевен и на границата. Петков и Василев обаче са решили да си спестят пътуването по маршрута Варна-София по неподдържаната към този момент година и няколко месеца Автомагистрала „ Хемус “. Освен неприятното положение на пътната настилка, по „ Хемус “ тук-там липсва маркировка и има проблеми с мантинелите.

Петков и Василев постоянно избираха самолетите и по време на пребиваването си в Министерски съвет. Асен Василев свободно използваше по-малкия държавен аероплан „ Фалкон “ за интернационалните си задължения, с което наруши неписаното предписание, че самолетите са за делегации на президента и премиера, а другите членове на Министерски съвет употребяват цивилен полети.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР