Лидерите на ПП Единение“ Иван Христанов и Иван Манев ще

...
Лидерите на ПП Единение“ Иван Христанов и Иван Манев ще
Коментари Харесай

Лидерите на ПП „Единение“ се срещат с граждани в област Бургас

Лидерите на Политическа партия „ Единение “ Иван Христанов и Иван Манев ще посетят няколко обитаеми места в Бургаска област в границите на две дни. Обиколката им ще стартира от Царево и ще завърши в Бургас .

Предвижда се сред ръководителите на Политическа партия „ Единение “ , претендентът за кмет на Царево Емил Пейчев и други добре познати лица от партията да се срещнат с жители. По време на полемиката те ще се показват, ще опишат за Политическа партия „ Единение “ и ще разкрият претекстовете си да вземат участие на локалните избори. Събитието ще се организира в ресторанта на фамилен хотел „ Диана “ , намиращ се на адрес: град Царево, ул. „ Христо Ботев “ 2 .

В ще стартира срещата в читалището на село Димчево сред жителите и ръководителите на Политическа партия „ Единение “ , претендента за кмет Мартин Янев и други представители на политическата мощ. Ще бъдат показани концепциите за развиването на обитаемото място.

На Иван Христанов , Иван Манев , претендентът за кмет на Айтос Недялко Стоянов , претендентите за общински съветници и членове на „ Единение “ ще беседват с жителите на града. Това ще се случи в огромната заседателна зала на Община Айтос.

В ръководителите на Политическа партия „ Единение “ и претендентите за общински съветници за Бургас ще се срещнат с бургазлии. При събитието ще бъдат показани целите на партията, за които ще се работи и след локалните избори.

По време на всички срещи жителите ще могат да задават въпроси и да разискват разнообразни тематики с представителите на партията, касаещи обитаемото им място, а и освен. Ще бъдат разисквани целите и концепциите на партията.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР