Лидерите на Пентагона очаква, че коронавирусът може да удари повече

...
Лидерите на Пентагона очаква, че коронавирусът може да удари повече
Коментари Харесай

Пентагонът очаква дългосрочен проблем с коронавируса и се адаптира

Лидерите на Пентагона чака, че коронавирусът може да удари повече кораби на Военноморски сили в морето , откакто огнище на борда на самолетоносач в Тихия океан болести повече от 400 моряци , съобщи в четвъртък почитан военачалник, представен от АП.

Генерал Джон Хитън , пълководец на стратегическото командване на Съединени американски щати разяснява, че един член на екипажа на USS " Теодор Рузвелт " е приет в болница в четвъртък за интензивно лекуване в Гуам, където самолетоносачът е повече от седмица. Той сподели, че 416 членове на екипажа са инфектирани и че чакат 1164 резултати от проби .

" Не е добра концепция да мислите, че Теди Рузвелт е уникален въпрос ", сподели Хитън на конференция в Пентагона. " Имаме прекалено много кораби в морето .... Да мислим, че това в никакъв случай повече няма да се повтори, не е добър метод за обмисляне . "

Той сподели, че USS " Нимиц ", самолетоносач в пристанище в Бремертон, Вашингтон, подготвящ се за разполагане в Тихия океан , има неизяснен брой членове на екипажа, които са инфектирани с вируса .

" Имаше доста дребен брой пробиви в Нимиц и следим това доста деликатно, преди Нимиц да замине ", сподели той. " Но това не е огромен пробив, не е огромен скок в този миг . "
 Томас Модли се извини за обидите против капитана на самолетоносача
Томас Модли се извини за обидите против капитана на самолетоносача

По-рано той изясни на моряци, че капитанът им е " или доверчив, или малоумен "

Относно " Теодор Рузвелт " Хитън добави, че в допълнение към 416 моряци, които са тествани позитивно до момента, 3 190 са тествани негативно . Предстои резултатите от проби на останалата част от екипажа. 2700 членове на екипажа са слезли от кораба и са настанени " по целия остров ", който е територия на Съединени американски щати . Тези, които са тествани позитивно, се ревизират от медици два пъти дневно.

Огнището на борда на Рузвелт е илюстрация, към която военните би трябвало да се приспособяват . " Това ще бъде нов метод на работа, върху който би трябвало да се съсредоточим ", сподели той, като се базира на предизвикването за набиране, образование, разрастване и евентуално водене на борба на фона на пандемията . " Ние се приспособяваме към този нов свят, още до момента в който си приказваме през днешния ден. "

Заразата на борда на Рузвелт стартира в края на март и вкара Военноморски сили в рецесия на водачеството. Томас Модли, който подаде оставка във вторник като изпълняващ длъжността секретар на Военноморски сили, уволни капитана на Рузвелт, капитан Брет Крозиер, тъй като популяризира писмо с апел за по-бързи дейности от страна на Военноморски сили, с цел да избави екипажа си.

По-късно, военачалник Марк Мили разяснява, че макар огнището на борда на Рузвелт , той може да бъде върнат в морето и да се върне към дейна работа относително бързо , в случай че това се изисква по отношение на международни събития .

Говорейки дружно с Хитън в Пентагона, Дейвид Норкист, заместник-министърът на защитата изясни, че водачите на защитата осъзнават, че коронавирусът няма да бъде кратковременен проблем за военните .

" Ще би трябвало да се променяме и приспособяваме , тъй като даже през идващите месеци вирусът няма да изчезне . Ще би трябвало да можем да работим в Коронавирус среда . "
 Министърът на американските Военноморски сили подаде оставка
Министърът на американските Военноморски сили подаде оставка

Заради проблема със болестта на „ Теодор Рузвелт ”...
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР