Лидерите на опозицията разкритикуваха правителството Денков - Габриел заради приемането

...
Лидерите на опозицията разкритикуваха правителството Денков - Габриел заради приемането
Коментари Харесай

Нинова и Костадинов с упреци към кабинета заради Шенген

Лидерите на опозицията разкритикуваха държавното управление " Денков - Габриел " поради приемането ни в Шенген.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова счита, че " ни ръководят предатели на националния интерес " и изиска оставка.

" Тези хора са най-големите рушители на европейската ни вероятност и същина. Те са козируващи страхливци, които залагат ползите и бъдещето на страната. Към никоя страна не са поставяни условия за Шенген, както към България. Изпълнили сме всички условия и заслужаваме всичко - пълноценно включване в Шенген. Без измислени разделяния - по въздух, по вода, само че без суша. Вместо това - нищо ", разяснява Корнелия Нинова.

Председателят на " Възраждане " Костадин Костадинов съобщи, че държавното управление трансформира България в голям бежански лагер.

" В подмяна на въздушен и воден Шенген сме се съгласили да одобряваме назад незаконни емигранти, които към този момент са минавали през наша територия на път за Западна Европа според Дъблинските разпореждания. Страната ни постепенно ще се трансформира в един голям лагер за азиатци и африканци, в който ние българите последователно ще станем малцинство ", сподели още Костадинов.

Последвайте ни във и Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР