Лидерите на некоалицията се видяха на живо. Нещата се канализираха.

...
Лидерите на некоалицията се видяха на живо. Нещата се канализираха.
Коментари Харесай

Румен Христов: В известен смисъл ДПС участва в некоалицията, Терзиев се цели в премиерския пост

Лидерите на некоалицията се видяха онлайн. Нещата се канализираха. Това изясни пред БТВ Румен Христов, водач на Съюз на демократичните сили.

Участието на Движение за права и свободи в лидерската среща е нужда да се откри конституционно болшинство, по думите му. Вероятно ще има диалог и с Българска социалистическа партия.

В прочут смисъл Движение за права и свободи взели участие по тематики в некоалицията. Не можем да откажем поддръжка на който и да е в Народното събрание, посочи Христов. Доверието още не е задоволително, с цел да има коалиция, стана ясно от коментара му.

Според него би трябвало да има необятна полемика за националния празник.

Съюз на демократичните сили счита, че значимите постове би трябвало да бъдат разисквани. Сегашните кадрови решения не били разисквани нито с ГЕРБ, нито с Демократична България. Той прикани да не се надценява логистичната роля на Алексей Петров в съставянето на държавното управление.

Изненадан съм, че тъкмо господин Петров е определен за тази логистика, показа Румен Христов. Не съм от разбирачите на господин Божков и господин Петров, разяснява още той.

Кандидатурата на Вили Лилков ще къса от гласовете на ГЕРБ-СДС. А кметският пост на Васил Терзиев бил мост към премиерския пост.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР