Лидерите на некоалицията не си говорят само по телефона, а

...
Лидерите на некоалицията не си говорят само по телефона, а
Коментари Харесай

Румен Христов: В известен смисъл ДПС са част от некоалицията

Лидерите на некоалицията не си приказват единствено по телефона, а се виждат и между тях. Има нужда да се търси болшинство за пробутване на конституционните промени. Това съобщи пред БТВ лидерът на СДС Румен Христов.

" В прочут смисъл Движение за права и свободи са част от некоалицията, когато става въпрос за конституционните промени и бюджетът. Движение за права и свободи не могат да бъдат изключени от процеса. "

Председателят на СДС каза, че след 6 месеца ще има ротация във властта, когато се чака да има спомагателни промени. Кадровите промени са съгласувани единствено с ГЕРБ, само че и с ПП-ДБ. 

Големите неточности и беди, които се случиха на България, са заради Българска социалистическа партия. Най-вероятно ще има диалози и с Българска социалистическа партия за конституционните промени, само че няма да ги поддържат, разяснява той. 

" Постът на кмет на София, който желаят да дадат на Васил Терзиев, е единствено едно ходило към преодоляване на страната - подготовка за министър-председателския пост, който Държавна сигурност още веднъж желае да завземе ", завърши Румен Христов. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР