Лидерите на младежки обединения в БСП от област Стара Загора

...
Лидерите на младежки обединения в БСП от област Стара Загора
Коментари Харесай

Николай Бериевски, БСП: Нужна е нова политика за младите хора в България

Лидерите на юношески обединявания в Българска социалистическа партия от област Стара Загора се срещнаха с интернационалния секретар Николай Бериевски, номиран за ръководител на МО. 12 делегати от старозагорска област на 12 май ще вземат участие в ІV-та национална отчетно-изборна конференция, на която ще изберат собствен водач и управителни органи.

В Стара Загора Бериевски показа визията си за Младежкото обединяване в идващите 2 години. Според него би трябвало да се вкарат атрактивни модели в организационната работа, да се усъвършенства връзката на всички равнища, да се подчертава върху модерните форми за правене на политика и да се основат привлекателни платформи за симпатизанти на левицата. На срещата участва и регионалният ръководител на БСП-Стара Загора Румяна Динева, която приветства младите социалисти, пожела им триумф на идния народен конгрес и акцентира ролята им в реализирането на политики и начинания.

„ Проблемите на хората са доста, за тяхното решение е нужно взаимоотношение посред ни, ефикасни акции с гражданските структури, в поддръжка на образованието, обществения бранш, кандидат-студентите и т.н.”, предложиха социалистите в полемика.

„ Не разбираме за какво ръководещите не оферират визия за младите, всеки втори бяга в чужбина и не мисли да се връща в родината. Нужна е нова политика за младежите в България, която да е обвързана с обучение, професионални благоприятни условия, приходи, с цел да останат тук. ГЕРБ потвърдиха, че нямат опция за младите и не схващат проблемите ни”, акцентира Бериевски. Той даде обещание изнесени съвещания на управителните органи на МО и провеждането на национални екшън събития. Николай Бериевски е на 28 години, от София е, членува в Българска социалистическа партия от 2013г., работи като специалист по външна политика в интернационалния отдел на Българска социалистическа партия, секретар е и на Съвета по външна политика, сигурност и защита към Народно събрание.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР