Лидерите на Лос Анджелис осъдиха вирусно видео на изпълнител на

...
Лидерите на Лос Анджелис осъдиха вирусно видео на изпълнител на
Коментари Харесай

Видео показва бездомен човек, който се катери, докато служител с нестопанска цел пръска тротоара на Лос Анджелис с маркуч за вода

Лидерите на Лос Анджелис осъдиха вирусно видео на реализатор на организация с нестопанска цел, хвърлящо маркуч по тротоара, до момента в който безприютен човек се бори да събере движимостите си.

Видеото, което се появи в четвъртък, наподобява демонстрира по какъв начин някой в ​​жилетка с висока видимост държи маркуч за вода, пръскайки го до човек с одеяло, преметнато на раменете му в града Квартал Скид Роу.

Urban Alchemy, обществено дружество в Сан Франциско, което ръководи планове за облекчение на бездомността и пристрастяването към опиати, удостовери, че индивидът с маркуча работи за него като реализатор и от този момент е уволнен.

„ Urban Alchemy съществува, с цел да повдигне нашите общности и да им служи с човещина и достолепие, сподели организацията с нестопанска цел в изказване в X четвъртък вечер.

„ Действието, което се подхваща тук, е недопустимо и изцяло опонира на нашето образование и полезности. Практикуващият, забъркан в този случай, към този момент не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР