Лидерите на , и се срещнаха с избиратели на

...
Лидерите на  , и се срещнаха с избиратели на
Коментари Харесай

Асен Василев: Докато Борисов и Пеевски управляват ГЕРБ и ДПС, няма да влизаме в коалиции с тези партии

Лидерите на " ", и се срещнаха с гласоподаватели на пл. " Стефан Стамболов " в Пловдив. 

Докато Борисов и Пеевски ръководят и, ние с тези партии няма да влизаме в обединения, няма да работим дружно, тъй като имаме радикално друга визия за това по какъв начин страната би трябвало да се развива, сподели пред публицисти съпредседателят на " ". По думите му, през последните три години са посочили, че когато парите на хората от налозите стигат до всички хора, общини и компании, и българската стопанска система върви, и равнищата на дълг към брутния вътрешен артикул спадат. 

Ако питате българите харесват ли правосъдната система, усещат ли, че има правдивост, 80 % ще кажат, че не, разяснява съпредседателят на " ". Той уточни, че в програмата на обединението поставят с огромна акцент правосъдната власт, прокуратурата и регулаторите, чиито ръководители би трябвало да бъдат заменени с почтени състезания. Няма по какъв начин да работим с Пеевски и Борисов, тъй като те няма да са подготвени да предадат тази власт и да имаме естествени европейски институции, добави той. 

Бившият министър председател разяснява, че през последните години са нараснали финансирането в опазването на здравето и образованието, само че качеството не се подвига. Причината, по думите му, е, че тези системи са политизирани по модела на и. Всеки знае, че политическите назначения доминират, ограничения ще предложим, само че до момента в който политическите пристрастености дефинират какво ще се случва в обучение и опазване на здравето, няма по какъв начин да успеем, сподели Денков, представен от Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР