Лидерите на ГЕРБ - СДС и Продължаваме промяната - Демократична

...
Лидерите на ГЕРБ - СДС и Продължаваме промяната - Демократична
Коментари Харесай

Мария Габриел събра лидерите на ГЕРБ/СДС и ПП/ДБ на двучасова тайна среща в НС

Лидерите на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП - ДБ) организираха среща в Народното събрание, която продължи над час и половина, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Срещата протече в стаята на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков. От страна на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в нея участваха Бойко Борисов, Десислава Атанасова и претендентът за премир Мария Габриел.

 

От страна на Политическа партия - Демократична България присъединяване в срещата взеха всички водачи на обединението - Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов, ген. Атанас Атанасов и Владислав Панев.

 

След края на срещата политиците отхвърлиха всевъзможен коментар.

 

Кандидат-премиерът Мария Габриел напусна постройката на Народното събрание, а депутатите се върнаха в пленарна зала, където следва да се гледат седем законопроекта за промени в Наказателния кодекс.

Припомняме, по-рано сутринта Мария Габриел разкри целите на експертния кабинет, който ще предложи. Това са бюджетът, върховенството на закона, правосъдната промяна, Планът за възобновяване и вложения за България и българските райони. " Структурата на Министерски съвет остава същата. Имената ще споделя в понеделник, само че към този момент е явен профилът, към който се обединихме – специалисти, владеещи материята и работещи за бързи резултати, които хората да усетят по целите, които споделих ", сподели някогашният български еврокомисар.

Бойко Борисов пък разгласи, че е оптимист за първия мандат, тъй като " всички са изпратени тук да решат 4-5 съществени политики. Отговорните хора би трябвало да поддържат държавно управление ", безапелационен бе водачът на ГЕРБ. Христо Иванов от своя страна съобщи, че фундаменална цел на обединението ПП-ДБ е да има систематична смяна на правораздаването в България. " Само с втория мандат може да се направи една коституционна промяна ", разгласи сутринта Иванов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР