Лидерите на Европейския съюз се опитаха да потърсят начини да

...
Лидерите на Европейския съюз се опитаха да потърсят начини да
Коментари Харесай

Лидерите на ЕС се опитват да противодействат на САЩ и да избегнат търговската война

Лидерите на Европейския съюз се пробваха да потърсят способи да противодействат на Съединени американски щати по отношение на новия им проект за зелени технологии, който съгласно тях основава несправедливи дискриминационни условия по отношение на най-хубавия в света съдружник на Вашингтон. Те настояха за същите отстъпки като имащите право на свободна търговия американски сътрудници Канада и Мексико, съобщи АП, представена от уеб страницата „ Гласове “.

Лидерите на 27-те страни членки та Европейски Съюз показаха своята решителност да пристъпят към свои лични проекти за стимулиране в този бранш. " Ние от европейска страна също би трябвало да действаме, с цел да подсигуряваме, че Европейският съюз ще резервира водачеството си при чистите технологии ", сподели ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

Според блока Законът за понижаване на инфлацията на Съединени американски щати незаслужено изключва от доходоносния американски пазар дълготраен другар и излишно разхищава дотации и размахва метода " създадено в Америка ", което не вещае нищо положително за европейците.

" Вярвам в здравите правила на играта, когато има обективна конкуренция и всеки приема разпоредбите ", сподели френският президент Еманюел Макрон. " Почти несъмнено е, че американският Закон за понижаване на инфлацията е несъответстващ със Световната комерсиална организация и нейните правила ", сподели той.

" Искам да защитя работните места и промишлеността в Европа ", сподели Макрон.

Френският президент съобщи още, че Съединени американски щати са решили да подкрепят значително своя бранш на чистите технологии в опит да защитят работните места и плановете на американска земя.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР