Лидерите на ЕС и унгарско-американският милиардер Джордж Сорос искат да

...
Лидерите на ЕС и унгарско-американският милиардер Джордж Сорос искат да
Коментари Харесай

Орбан обяви кръстоносен поход срещу опитите на ЕС-Сорос да ислямизират Европа

Лидерите на Европейски Съюз и унгарско-американският милиардер Джордж Сорос желаят да основат " нова, смесена, ислямизирана Европа ". Това предизвести унгарският министър председател Виктор Орбан по време на посещаване в Румъния, представен от АП.

Той разясни, че построените по унгарските граници огради ще спрат напъните на Европейски Съюз и Сорос за увеличение имиграцията на мюсюлмани към Европа.

 Орбан застана зад Полша против „ европейската инквизиция”
Орбан застана зад Полша против „ европейската инквизиция ”

Инквизиционната атака против Полша може в никакъв случай да не успее

Докато Унгария изрично е срещу приемането на мигранти, " които могат да трансформират културната еднаквост на страната ", Орбан акцентира, че при неговото ръководство Унгария ще остане място, където " западноевропейските християни постоянно ще могат да намерят сигурност ".

Унгарският водач, който ще търси четвърти мандат през 2018 година, посочи, че опозиционните партии са надалеч от държавното управление му.

Но преди изборите на първо място ние би трябвало да се надигнем пред външни сили. Трябва да се противопоставим на мафиотската мрежа на Сорос и на бюрократите от Брюксел. И през идващите 9 месеца ще би трябвало да се борим с техните медии, безапелационен той.

Запитан за избора сред американския водач Доналд Тръмп и съветския президент Владимир Путин, Орбан отговори с смешка за поляк, който е бил запитан по време на комунистическата епоха да избере сред Хитлер и Сталин.

" Той дал отговор, че избира Марлене Дитрих (германско-американска актриса и певица -б.р) ", отговори Орбан с подигравка.

" Искам да кажа, че не можеш да дадеш добър отговор на неприятен въпрос ", добави той.

Унгарският водач посочи още, че ниската раждаемост трансформира Унгария в " застрашени типове " и че държавното управление употребява налозите върху многонационалните компании, с цел да финансира обществени стратегии за по-голяма раждаемост.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР