Лидерите на двете мрежи за престъпно влияние в правосъдието, които

...
Лидерите на двете мрежи за престъпно влияние в правосъдието, които
Коментари Харесай

Андрей Янкулов: Има сериозни подозрения, че Еврото е споделил съдбата на Нотариуса

Лидерите на двете мрежи за незаконно въздействие в правораздаването, които осветихме преди 4 и 3 години - Петьо Петров Еврото и Мартин Божанов Нотариуса към този момент са отстранени. Единият сигурно, а другия изчезна безследно. Има съществени съмнения, че и него го е сполетяла същата орис.
Това изясни специалистът от АКФ Андрей Янкулов.
“Това явно демонстрира желанието многото детайлности към тези мрежи. Има доста неща, които са изпод и доста други лица, свързани с тези мрежи, които не престават да са в сянка ”, продължи специалистът. Той е на мнение, че историите са значително свързани.
Янулов разяснява и инспекцията, разпоредена от и.ф основен прокурор Борислав Сарафов.
“Това показва търсене на една връзка сред управлението на Районна прокуратура и мрежата към “Нотариуса ”. Тази показност на въпросната акция ни навежда едни мемоари от времена, където също виждахме доста показни акции. От тях в никакъв случай нищо не произлезе ”, изясни Янкулов и предвижда, че и този път инспекцията няма да докара до цялостно разплитане на кръговете към въпросните престъпни групи. Председателят на АКФ разяснява и заведението на убития Божанов.
“След като публикувахме видеото с Ивайла Бакалова през 2021 година много хора започнаха да се свързват с нас и да желаят да приказват с нас. В тези диалози разнообразни хора от обкръжението на Божанов ни споделиха за “Club SS ”, само че той към този момент не работеше ”.
Притеснителното е, че в преписката за активността на Божанов, по която са работили от ГДБОП по времето на министър Рашков е имало данни за клуба и още тогава е трябвало да се подхващат тези деяние. “Отново съществено би трябвало да се ревизира. Имаше информация за просрочен сигнал на покушението против Мартин Божанов, дали в този интервал сред убийството и идването на чиновниците на реда нещо се е случило всички чакаме да разберем. Това е затворен комплекс с охранителни камери несъмнено може да се откри влизали ли ли са, имало ли е лица към него и какво се е случило.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР