Лидерите на ДПС имат ясно желание за управление в парламента.“

...
Лидерите на ДПС имат ясно желание за управление в парламента.“
Коментари Харесай

Мехмед Юмер, журналист: Лидерите на ДПС имат ясно желание за управление

„ Лидерите на Движение за права и свободи имат ясно предпочитание за ръководство в Народното събрание. “ Това съобщи журналистът Мехмед Юмер в студиото на Euronews Bulgaria. По повод свиването на гласовете на партията той счита, че спад на активността има още след президентските избори през ноември предходната година.

 
През ноември предходната година парламентарните избори бяха дружно с президентските и водачът на Движение за права и свободи господин Карадайъ беше повдигнат за кандидат-президент. В Турция беше основана доста удобна медийна среда за Движение за права и свободи и техния претендент. Основното мото беше „ турските гласове за турския претендент “. Много огромни медии удариха доста мощно рамо на водача на Движение за права и свободи в кандидат-президентската му акция. Което отключи инстинктивно мемоари в изселническите среди, тласна ги в една по-сантиметнална струна.
„ Много се залага на травматичната памет. Има един капацитет, който е на една избрана възраст и помни 1984-89 година. Обаче по-младите не са чак толкоз мобилизирани и окуражени, тъй като те не познават доста политическата обстановка у нас “, показва още Юмер.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР