Лидерите на Ботев - Лъчо Балтанов и Тодор Неделев, спечелиха

...
Лидерите на Ботев - Лъчо Балтанов и Тодор Неделев, спечелиха
Коментари Харесай

Лидерите на Ботев отвяха Мартин Камбуров за Футболист на Пловдив

Лидерите на Ботев - Лъчо Балтанов и Тодор Неделев, завоюваха надлежно второ и първо място в класацията за Футболист №1 на Пловдив за 2017 година. Те изпревариха Мартин Камбуров, който остана на трета позиция.

" В персонален проект се веселя, че преодолях бързо травмата, която имах и влязох добре в подготовката. Радвам се, че бързо си върнах формата и направихме незабравима година. С общи старания преодоляхме сложните трудности. Не е необичайно, че съм пред Мартин Камбуров. Наградите са хубаво нещо, плод на напъните, които полагаш. Щом по този начин са решили хората, може би съм се показал по-добре ", съобщи Балтанов пред локалните публицисти.

" Доволен съм, че получих премия за първо място, тъй като в Пловдив има много положителни футболисти. Чест е, че задминавам играчи като Лъчо Балтанов и Мартин Камбуров. На този стадий мисля по какъв начин да оказа помощ на тима и да спечелим още веднъж Купата на България, в случай че можем. За момента няма предложения към мен, преднамерено споделих по този начин пред малките екрани. Само да съм жив и здрав, лятото, мисля че ще имам много оферти%, съобщи пък Неделев.

 Ботев (Пловдив) даде чартърен Мартин Димитров и Кристиан Димитров
Ботев (Пд) прати двама във Втора лига

" Канарчетата " пратиха вратар и бранител да натрупат игрова процедура
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР