Лидери на Демократическата партия излязоха от разговорите в Белия дом

...
Лидери на Демократическата партия излязоха от разговорите в Белия дом
Коментари Харесай

Тръмп се съгласи 2 трлн. долара да отидат за инфраструктурата на САЩ

Лидери на Демократическата партия излязоха от диалозите в Белия дом с Доналд Тръмп и обявиха, че са постигнали съглашение с президента за консумиране на 2 трилиона $ за възстановяване на инфраструктурата на Съединени американски щати.
" Ние се договорихме за число, което е доста, доста положително: 2 трилиона $ за инфраструктура ", съобщи водачът на малцинството в Сената Чък Шумър, като знак, че враждуващите страни са подготвени да работят дружно за постигането на съществена двупартийна цел за модернизиране на националните пътища, мостове, летища, железопътни линии, водни пътища и широколентов интернет достъп.
„ На тази среща имаше благосклонност и това беше друго от някои други срещи, които имахме, което е доста хубаво “.
Председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси добави, че сенаторите и Тръмп са се споразумели по " огромно и самоуверено " предложение, само че демократите ще чакат с неспокойствие да видят проектите на президента за това по какъв начин ще се заплаща за него.
Групата ще се срещне още веднъж с президента след три седмици, сподели тя.
Ангажиментът да се работи по двупартиен инфраструктурен проект би могъл да означи ярък миг във Вашингтон, раздвоен от политическо разделяне, само че няма гаранция, че проектът ще напредне в Конгреса.
Демократите неведнъж се сблъскаха с Тръмп и Белия дом по отношение на следствията на съветската интервенция в изборите в Съединени американски щати през 2016 година и контактите на Тръмп с руснаците.
" Може да имаме компликации в другата област, само че не можем да пренебрегнем потребностите на американския народ, до момента в който вървим напред ", сподели Пелоси, когато я попитаха дали е мъчно да се работи с Тръмп, до момента в който той пречи на следствията.
Тръмп, нюйоркски магнат на недвижими парцели, към този момент изрази уговорката си за възстановяване на американската инфраструктура.
Той даде обещание това по време на акцията си през 2016 година и при започване на 2018 година по време на обръщението си за Състоянието на Съюза предложи проект за 1,5 трилиона $.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР