Лидерът във Втора лига "Ботев" /Враца/ ще вдигне осветление на

...
Лидерът във Втора лига "Ботев" /Враца/ ще вдигне осветление на
Коментари Харесай

Стадион Христо Ботев във Враца ще има осветление за началото на следващия сезон

Лидерът във Втора лига "Ботев " /Враца/ ще вдигне осветяване на стадиона си за старта на идващия сезон. Тимът, воден от Сашо Ангелов, има съществени упоритости за промоция в елита, а с слагането на прожекторите ще приведе "Христо Ботев " в доста добър тип за Първа лига. Клубът възнамерява да кандидатства по план, който ще бъде финансиран отчасти от страната - през община Враца или Министерството на спорта. Това ще им разреши да играят без спънки на собствен терен в елита. През 2015 година Ботев обнови напълно със седалки централната си естрада, а смени и тревното покритие на стадиона. Осветлението е последното изискване за семейства в Първа лига.
Не е изключено обаче още веднъж да се подмени и теренът, защото през есента не бе в съвършено положение. Прожекторите биха се трансформирали в следващото усъвършенстване по базата на клуба. В миналите месеци протекоха усилени действия, които бяха ориентирани към основаване на положителни условия за школата. Бе построен неестествен терен за юношите, с осветяване към него, на който към този момент може да се тренира.
Кметът на Враца Калин Каменов пък разгласи, че през пролетта състезателен комплекс "Христо Ботев " ще се снабди с още едно игрище, а ще се направи и ремонт на съблекалните. Клубът стяга по-скромна, само че здрава зимна селекция, с която да преследва класиране в елита. Ботев към този момент възобнови контракта на старши треньора Сашо Ангелов за още година и половина. Предстои зелените да разгласят и програмата си за зимната подготовка, като това ще се случи в границите на 2-3 дни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР