Лидерът във вечната ранглиста на реализаторите за белгийския национален отбор

...
Лидерът във вечната ранглиста на реализаторите за белгийския национален отбор
Коментари Харесай

Рекордьорът по голове Лукаку се връща в игра за Белгия срещу Англия

Лидерът във безконечната класация на реализаторите за белгийския народен тим по футбол Ромелу Лукаку ще бъде подготвен физически за приятелския мач с Англия на " Уембли ", оповестява организация Ройтерс.

Нападателят не игра при равенството 0:0 против Република Ирландия поради травма, само че към този момент тренира наедно със съотборниците си. Според селекционера Доменико Тедеско, " Лукаку е подготвен да стартира " идващия мач на белгийците.

Лукаку има 83 попадения от 113 мача за националния отбор и е с 50 повече от идващия в класацията на голмайсторите - Еден Азар.

" Надявам се да имаме повече положения за гол, в сравнение с против Република Ирландия. Трябва да играем самоуверено и намерено. За нас това е чудесна опция да проверим какво можем да създадем против тим от най-висока класа. Англия също е без някои от титулярите си, само че това не ги прави по-слаби ", сподели Тедеско.

" За нас това е късмет да забележим какъв брой добре сме готови сега и върху какво би трябвало да работим до европейското състезание ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР