Лидерът в застрахователния сектор Лев Инс“ АД ще вземе участие

...
Лидерът в застрахователния сектор Лев Инс“ АД ще вземе участие
Коментари Харесай

ЗК „Лев Инс“ АД представя своето цялостно решение за киберсигурност на Sales Club Conference 2023

Лидерът в застрахователния бранш „ Лев Инс “ АД ще вземе присъединяване в бизнес конференцията Sales Club Conference 2023. Събитието ще се организира на 12 май в Inter Expo Center в София. В рамките на дискусионнния панел компанията ще показа своето изцяло решение за киберсигурност. То включва три съществени стъпки – образование, техническа поддръжка и кибер застраховка в партньорство с експертните екипи на Cyber 360 Academy и Cyber One, и е построено съгласно самостоятелните потребности на бизнеса.


Обучението е първата стъпка към сигурността, защото човешният фактор постоянно е най-уязвимото звено при хакерски офанзиви. Курсовете на Cyber 360 Academy са ориентирани както към ИТ експерти, по този начин и към необятната аудитория. В допълнение на обществената просветителна акция „ Пази детето в интернет ”, партньорската компания на ЗК „ Лев Инс “ АД предлага и образование за родители на деца от 1 до 12 клас. То има за цел да даде информация, препоръки и способи, с които те да бъдат добре готови за всички рискове, с които подрастващите могат да се сблъскат във виртуалното пространство.

Техническата поддръжка за бизнеса защищава компютърните системи и цифрови активи против разнообразни типове злонамерени офанзиви. Незабавната реакция е от решаващо значение при всеки зародил проблем в цифровото пространство. Следвайки препоръките на висококвалифицираните кибер експерти на Cyber One и израелско know-how, бизнесът може навреме да неутрализирате хакерските офанзиви и да понижи загубите на сензитивна информация.

Кибер застраховките, които предлага ЗК „ Лев Инс “ АД, са в няколко посоки – дом, дребни и междинни предприятия и огромни компании. Повече за тях можете да научите тук.

Всеки клиент на Sales Club Conference 2023 може открие нови познанства и евентуални бизнес партньорства, да чуе действителни истории за развиването на бизнеси от разнообразни сфери и мащаби, тактики за ръководство на хора, тактики за по-добри продажби и нови способи и технологии, които да употребява с цел да усъвършенства работните процеси.

Sales Club Conference 2023 ще се организира на 12 май в Зала „ Витоша “ на Inter Expo Center София. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР